Over Michelle & Michel

Sinds 7 september 2023 gaat Michelle & Michel verder als Van Uffelen. Michelle & Michel maakt deel uit van de Naura Groep en heeft in het hartje van Meerssen haar modewinkel. Al jaren zijn zij een begrip in Limburg en de grensstreek. Het verrassende winkelconcept bestaat uit mode en accessoires. Toonaangevende dames- en heren collecties van nationale en internationale brands zijn in onze sfeervolle winkel te vinden. Onze vakkundige modestylisten inspireren de bezoekers met nieuwe ontwikkelingen, trends, advies en persoonlijke aandacht. Beleving en Passie! Ervaar het ultieme Michelle & Michel gevoel.

Michelle & Michel maakt deel uit van de Naura Groep en heeft in het hartje van Meerssen haar modewinkel. Al jaren zijn zij een begrip in Limburg en de grensstreek. Het verrassende winkelconcept bestaat uit mode en accessoires.

Toonaangevende dames- en heren collecties van nationale en internationale brands zijn in onze sfeervolle winkel te vinden. Onze vakkundige modestylisten inspireren de bezoekers met nieuwe ontwikkelingen, trends, advies en persoonlijke aandacht. Beleving en Passie! Ervaar het ultieme Michelle & Michel gevoel.