logo-naura-groep-zwart-500

Van Uffelen Mode, Expresso, Claudia Sträter, Van der Kam, Friends Jeans, en G Consession: elk merk als onderdeel van Naura Groep is uniek. Binnen onze werkomgeving heerst er een platte organisatiestructuur waarin wij met korte lijnen communiceren en de veiligheid van onze collega’s waarborgen. Werken bij de Naura Groep betekend dat je onderdeel bent van een team van meer dan 1000 collega’s met uiteenlopende ervaringen en vaardigheden, werkzaam in Nederland en België.

Onze Kernwaarden

Vertrouwen, harmonieus, betrokken, transparant en eigen initiatief.

Wij streven een cultuur na waar iedereen zich betrokken voelt. Daar hoort een transparante en harmonieuze organisatie bij; een organisatie waar iedereen in vertrouwen zijn of haar werk kan doen, waar iedereen gelijke mogelijkheden krijgt en eigen initiatief hoog in het vaandel staat, en waar iedereen zich gerespecteerd, betrokken en gewaardeerd voelt.

We vinden het belangrijk dat jij weet wie jouw collega’s zijn. Of dat nu dichtbij is, zoals in de winkel waarin je werkt, of wat verder weg, of de ondersteunende collega’s op het hoofdkantoor. Iedereen werkt in dezelfde “Wereld van de Naura Groep” en het is prettig als je weet waar je elkaar kan vinden.