logo

Allround magazijn medewerker

Fulltime / (40)

Allround magazijn medewerker

Uren 40
Locatie Diemen
Website www.claudiastrater.com
Contact

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons fantastische team?

Over Claudia Sträter

EC Brands in Diemen is een dynamisch retailbedrijf met een passie voor onze damesmode merken Claudia Sträter, Expresso, Maura en Bulaggi. Bij ons draait het niet alleen om werken, maar ook om samenwerken met de leukste collega’s en jezelf blijven ontwikkelen in een vriendelijke en ondersteunende omgeving.

Als Allround Magazijn Medewerker ben je onderdeel van onze logistieke afdeling, bestaande uit 6 medewerkers. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze klanten, onze winkels en onze outlets hun producten in perfecte staat ontvangen. Je bent de hele dag lekker in beweging en jouw verantwoordelijkheden zijn afwisselend.

Wat maakt ons bijzonder?

  • Je kunt rekenen op een warm welkom! We hechten waarde aan een vriendelijke, ondersteunende omgeving waarin iedereen kan floreren.
  • Je kunt rekenen op een goed salaris en daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding en een solide pensioenregeling, zodat je toekomst goed is gewaarborgd.
  • Wij vieren graag onze successen; elke laatste donderdag van de maand sluiten we de maand af met een gezellige borrel.
  • En natuurlijk onze geweldige collega’s; onze mensen zijn onze grootste trots. Je zal merken dat werken bij EC Brands betekent werken met de leukste collega’s!

Wat ga je doen?

Door ons enthousiaste team in Diemen wordt gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties van Claudia Sträter, Expresso, Maura en Bullagi. Het logistieke team is hierin een belangrijke schakel. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de goederenstroom in ons moderne magazijn in Diemen en zorg je ervoor dat onze winkels en verkooppunten in binnen- en buitenland hun orders in perfecte staat ontvangen.

Jouw taken bestaan uit:

  • Laden en lossen van goederen
  • Opslaan, sorteren en verplaatsen van goederen
  • Verdelen en verzendklaar maken van de orders
  • Opruimen en schoonmaken van het magazijn. Zorgen voor een schone en veilige werkomgeving.
  • Meedenken over verbeteringen van het logistieke proces.
  • Eerste aanspreekpunt voor de uitzendkrachten

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent schoolverlater minimaal VMBO-kader of hebt al eerdere werkervaring in magazijn werkzaamheden opgedaan. Je hebt een proactieve houding en werkt graag in teamverband. Daarnaast denk je oplossingsgericht en ben je een hands-on type die houdt van aanpakken.

Je beschikt over goede mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal ook schriftelijk goed. Verder verwachten we dat je met de programma’s van Microsoft Office kunt werken; Word, Excel en Outlook.

Wat kan je van ons verwachten?

Een fulltime functie (40 uur) binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden conform CAO. De werklocatie is in Diemen aan de rand van het Diemerbos. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. We hebben een informele werkomgeving en een goede sfeer binnen ons team is erg belangrijk.

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten en herken je jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet om te solliciteren. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Graag ontvangen wij vóór 31 oktober 2023 jouw reactie per email, voorzien van motivatie en CV op vacatures@flexable.nu ter attentie van Natalie Raaijmakers.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.