logo

Backoffice Medewerker – Wholesale & Partnerships

Fulltime / (40)

Backoffice Medewerker – Wholesale & Partnerships

Uren 40
Locatie Diemen
Website www.claudiastrater.com
Contact

EC Brands in Diemen is een dynamisch modebedrijf met een passie voor onze merken Claudia Sträter, Expresso, Maura en Bulaggi. Bij ons draait het niet alleen om werken, maar ook om samenwerken met de leukste collega’s en jezelf blijven ontwikkelen in een vriendelijke en ondersteunende omgeving.

Als Back Office medewerker verzorg je de ondersteuning rondom het ordermanagement van onze wholesale klanten & partnerships. En niet alleen dat, in deze rol kun je rekenen op een erg afwisselende job waarbij je voor jouw collega’s van het Wholesale & Partnership team de onmisbare backbone van het team bent!

Over Claudia Sträter

Je kunt rekenen op een warm welkom! We hechten waarde aan een vriendelijke, ondersteunende omgeving waarin iedereen kan floreren.

Je kunt rekenen op een goed salaris en daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding en een solide pensioenregeling, zodat je toekomst goed is gewaarborgd.

Wij vieren graag onze successen; elke laatste donderdag van de maand sluiten we de maand af met een gezellige borrel.

En natuurlijk onze geweldige collega’s; onze mensen zijn onze grootste trots. Je zal merken dat werken bij EC Brands betekent werken met de leukste collega’s!

Wat ga je doen?

Door ons enthousiaste team in Diemen wordt gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties van Claudia Sträter, Expresso, Maura en Bulaggi.

Jij wordt onderdeel van het team Wholesale & Partnerships, maar werkt ook samen met andere collega’s zoals inkoop en logistiek. In het traject van verkoop tot uitlevering van onze collecties aan onze klanten & partners vervul jij op meerdere vlakken een rol;

  • Vragen van onze B2B klanten & partners over leveringen, collecties, bijbestellingen etc handel je zowel telefonisch als per e-mail af.
  • Je verzorgt de orderverwerking: zoals orders pre-season invoeren, maar ook aanpassingen in pre-packs in season én het doorvoeren van correcties behoren tot jouw takenpakket.
  • Je ondersteunt de inkoop o.a. met het regelmatig controleren op de websites van onze partners of onze producten “live” staan.
  • Je verwerkt de goederen die retour komen van de wholesale partners en zorgt voor de financiële afwikkeling.

En er is meer…

  • De B2B website van Expresso update houden met de nieuwste foto’s en producten.
  • Je hebt contact met onze buitenlandse agenten die de voororder collecties van Expresso & Bulaggi in hun showroom verkopen en zorgt voor ondersteuning als zij hierover vragen hebben.
  • Expresso neemt deel aan de Fashion beurs “de Modefabriek” die elk half jaar wordt gehouden en je helpt deze mede te organiseren.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent positief, flexibel en een echte doorzetter. De “get it done together” mentaliteit die binnen ons bedrijf bestaat past uitstekend bij jou.  Je bent nauwkeurig en punctueel in je werkzaamheden.

Daarnaast ben je servicegericht, ben je communicatief zeer vaardig en een echte teamspeler. Ook ben je proactief en kun je snel schakelen; in tijden van drukte hou jij het hoofd koel en blijf je accuraat werken.

Je hebt MBO4 werk- denkniveau en kunt goed omgaan met Microsoft Office, waarbij je met name Excel goed beheerst. Wij werken met XPRT, het is een pré als je dat programma ook beheerst. Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling uitstekend. Duits is een pré. En tot slot heeft een aantal jaar werkervaring in de mode retail en/of wholesale onze voorkeur.

Wat kan je van ons verwachten?

Een fulltime functie (40 uur) binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden conform CAO. De werklocatie is in Diemen aan de rand van het Diemerbos. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. We hebben een informele werkomgeving en een goede sfeer binnen ons team is erg belangrijk.

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten en herken je jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet om te solliciteren. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Graag ontvangen wij voor 25 juni jouw reactie per email, voorzien van motivatie en CV op vacatures@flexable.nu ter attentie van Natalie Raaijmakers.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.