logo

E-mail Marketeer Claudia Sträter & Expresso

Fulltime / (32-38)

E-mail Marketeer Claudia Sträter & Expresso

Uren 32-38
Locatie Diemen
Website www.claudiastrater.com
Contact

Claudia Sträter en Expresso zijn toonaangevende Nederlandse damesmode merken. Een dynamische onderneming met een prachtige eigen collectie, stijlvolle winkels verspreid over heel Nederland én een zeer sterk groeiende online positie. Ben jij een enthousiaste en ondernemende E-MAIL MARKETEER die altijd kansen ziet en analytisch scherp is? Hou je van een afwisselende job waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief, dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken!

Als e-mail marketeer vertaal je onze  commerciële doelstellingen naar relevante e-mailcampagnes. Je neemt verantwoordelijkheid voor online sales en inspiratie via e-mail. Je bent onderdeel van het E-Commerce team dat vanuit het kantoor in Diemen werkt. Een plek waar je veel kunt bijdragen binnen een enthousiast team wat altijd voor elkaar klaar staat.

Over Claudia Sträter

Zowel Expresso als Claudia Sträter zijn al sinds jaar en dag een begrip in het Nederlandse damesmodebeeld. Ieder met een duidelijk eigen uitstraling en eigentijds karakter. Elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit staan voorop.

Vanuit het kantoor in Diemen wordt door ons enthousiaste team gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties. Bij ons staan kernwaarden als saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Beide merken beschikken over een webshop, eigen Brandstores in Nederland en leveren aan verkooppunten in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de online sales en inspiratie via e-mail zowel voor bestaande als nieuwe klanten.
  • Samen met onze CRM partner denk je actief en op strategisch niveau mee om het best mogelijke resultaat te behalen. De focus ligt op het bedenken en uitvoeren van gepersonaliseerde e-mailcampagnes, het opstellen en verder uitwerken van automatische mails m.b.v. klantdata.
  • Jij zorgt door de effectieve inzet van nieuwsbrieven dat het verkeer naar de website groeit.
  • Je denkt mee in het opzetten en uitvoeren van de juiste segmentaties binnen commerciële campagnes.
  • Met behulp van A/B testen optimaliseer je de resultaten van je e-mails.
  • Je beschikt over analytische vaardigheden en bent in staat relevante online KPI’s te definiëren en targets te stellen op basis van deze KPI’s (Destinations, Inbox Placement, Open Rate, CTR, CTO en Conversie).
  • Je zorgt ervoor dat we maandelijkse KPI’s behalen en rapporteert wekelijks de behaalde resultaten aan de E-commerce manager.
  • Tot slot denk je actief mee binnen het e-commerce team om voortdurend verbeteringen voor de klanten te formuleren. Samen streven wij als team naar maximale resultaten.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je neemt graag initiatief en bent communicatief, analytisch en verantwoordelijk ingesteld. Je kan prima zelfstandig te werk gaan, maar teamwork gaat je ook goed af. Jij hebt het vermogen om goed overzicht te kunnen houden: er spelen vaak meerdere zaken tegelijkertijd. Het is van belang dat je goed overzicht houdt en de belangrijkste zaken eerst aanpakt. In drukke tijden hou jij het hoofd koel. Je hebt een onverzadigbare nieuwsgierigheid en gaat een complexe uitdaging niet uit de weg.

Je beschikt over MBO+ / HBO werk en denkniveau en hebt ieder geval +/- 2 jaar ervaring met e-mail marketing. Daarnaast heb je bewezen ervaring met Copernica of een soortgelijke ESP. Je bent bekend met het werken in  Google Analytics en houdt van data, analyseren en automatiseren. Daarnaast zou kennis of ervaring met een CDP een pré zijn maar niet vereist, evenals enige grafische kennis (van Photoshop of Indesign). Tot slot beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend.

Wat kan je van ons verwachten?

Een interessante functie voor 38 uur per week (minder is bespreekbaar) binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden conform de Inretail CAO. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd jong team. Wij staan altijd voor elkaar klaar, maar houden ook van gezelligheid, teamgevoel en met elkaar dingen ondernemen. Je komt te werken in ons kantoor in Diemen, waar tevens onze showroom gelegen is.

Herken je jezelf in dit profiel en ben je eventueel per direct beschikbaar, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren voor 31 maart 2023. Wij ontvangen graag je CV met motivatie op  vacatures@flexable.nu t.a.v. Natalie Raaijmakers of solliciteer direct via deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.