logo

Manager Marketing Communicatie

Fulltime / (32)

Manager Marketing Communicatie

Uren 32
Locatie Delft
Website www.claudiastrater.com
Contact

Claudia Sträter is toonaangevend in de moderetail. Een dynamische onderneming met winkels verspreid over heel Nederland en een zeer sterk groeiende online positie. Hou je van een afwisselende job waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief, dan ben jij wellicht de Manager Marketing Communicatie die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, hands-on persoon die gedreven is, een kei is in plannen en  organiseren en ervaring heeft in de wereld van (mode)retail. Als Manager Marketing Communicatie ben je werkzaam op alle niveaus binnen onze organisatie, van strategisch tot uitvoerend en geef je samen met jouw team invulling aan de retailmarketingcommunicatie van Van Uffelen, Expresso en Claudia Sträter (samen vormen zij de Naura Groep). Je komt te werken op het kantoor in het hartje van Delft. Je stuurt ons jonge en enthousiaste marketingteam aan dat bestaat uit 6 personen waaronder: 4 retailmarketing coördinatoren en 2 grafisch designers. Daarnaast help je zelf ook operationeel mee in de uitvoering van een aantal projecten / uitingen.

Over Claudia Sträter

Van Uffelen Mode, Expresso, Claudia Sträter: elk merk als onderdeel van Naura Groep is uniek.

Van Uffelen is al meer dan 70 jaar een begrip in dames- en herenmode. Naast dames- en herenmode beschikken een aantal van onze filialen ook over een modieus assortiment aan kinderkleding. Uiteraard is onze webshop ook niet meer weg te denken uit de organisatie.

Zowel Expresso als Claudia Sträter zijn al sinds jaar en dag een begrip in het Nederlandse damesmodebeeld. Ieder met een duidelijk eigen uitstraling en eigentijds karakter. Elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit staan voorop. Ons enthousiaste team werkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties. Beide merken beschikken over een webshop, eigen brandstores in Nederland en leveren aan verkooppunten in binnen- en buitenland.

Bij de Naura Groep streven wij een cultuur na waar iedereen zich betrokken voelt. Een organisatie waar iedereen in vertrouwen zijn of haar werk kan doen, waar iedereen gelijke mogelijkheden krijgt en eigen initiatief hoog in het vaandel staat. Binnen onze werkomgeving heerst een platte organisatiestructuur waarin wij met korte lijnen communiceren.

Wat ga je doen?

Je stuurt het marketingteam aan en coördineert de werkplanning van de diverse disciplines op basis van de marketingkalender van Van Uffelen, Expresso en Claudia Sträter. Daarnaast beheer jij de aanvragen vanuit de rest van de organisatie en zorgt voor de werkverdeling en bewaakt de deadlines van jouw team. Samen met het team zorg jij ervoor dat de uitstraling van de materialen in onze winkels, advertenties en online er altijd verzorgd en conform de huisstijl uitzien.

  • Je bewaakt budgetten en uitgaven en voert onderhandelingen met diverse partners omtrent afspraken, offertes en opleveringen.
  • Je bent uitvoerend betrokken bij diverse marketingprojecten zoals bijvoorbeeld het opzetten van evenementen, sponsoravonden en fotoshoots.
  • Bewaken en door ontwikkelen van de CRM activiteiten.
  • Je bent in staat om creatieve partners aan te sturen en commerciële ideeën om te zetten naar concrete content.
  • Samen met het desbetreffende brandteam denk je mee in de marketingcommunicatie strategie van Van Uffelen, Expresso en Claudia Sträter

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke projectmanagement functie en aansturende rol in (mode) retail. Je bent commercieel ingesteld, hebt smaakgevoel (creatief), maar ook oog voor detail. Daarnaast heb je uitstekende plannings- en organisatorische vaardigheden, bent in staat om meerdere activiteiten tegelijkertijd te managen en gedijt goed in een dynamische omgeving en bent gewend om met deadlines te werken.

Verder ben je communicatief vaardig en in staat om diverse stakeholders te managen dan wel te updaten omtrent uitdagingen en keuzes.  Je bent snel van begrip, proactief en hands-on met de bereidheid om verantwoordelijkheden op je te nemen. Je hebt ervaring met CRM tools om de juiste segmentatie toe te passen bij diverse adresselecties.

Je kunt uitstekend overweg met Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator. Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend (in woord en geschrift).

Wat kan je van ons verwachten?

Een interessante veelzijdige functie voor 32 uur per week binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden conform de Inretail CAO. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team van collega’s, die graag voor elkaar klaarstaan. Jouw werkplek is op ons kantoor in het hartje van het bruisende Delft.

Herken je jezelf in dit profiel en ben jij eventueel per direct beschikbaar, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren voor 21 december 2022. Graag ontvangen wij je reactie per email, voorzien van motivatie en CV op vacatures@flexable.nu ter attentie van Natalie Raaijmakers.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.