logo

Online Marketeer

Fulltime / (38)

Online Marketeer

Uren 38
Locatie Diemen
Website www.claudiastrater.com/
Contact

Toe aan jouw volgende stap in de Online Marketing en een voorliefde voor mode? Met jouw “get things done” mentaliteit en vakkenis ben jij wellicht de nieuwe collega die we zoeken!

Over Claudia Sträter

Zowel Expresso als Claudia Sträter zijn al sinds jaar en dag een begrip in het Nederlandse damesmodebeeld. Ieder met een duidelijk eigen uitstraling en eigentijds karakter. Elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit staan voorop.

Wat ga je doen?

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor een optimale online zichtbaarheid van Expresso en Claudia Sträter. Samen met de E-Commerce Manager bepaal je de online marketing strategie en draag je zorg voor de uitvoering hiervan. Met jouw proactieve instelling ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen waarmee omzetgroei gerealiseerd wordt.

Je bedenkt online campagnes en vertaalt ze door naar de online kanalen op basis van retailacties. Je steekt graag de handen uit de mouwen om deze campagnes in te richten en aanpassingen door te voeren.
Je bent verantwoordelijk voor de KPI’s van onderstaande online kanalen en bent in staat deze te optimaliseren:
Social Ads
Google Ads
SEO
Affiliate netwerken
Je schakelt met ons online marketingbureau om het beste resultaat uit campagnes te halen
Gezamenlijk met de e-mail marketeer bekijk je hoe onze klant nog beter bereikt kan worden.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent een kei in plannen en organiseren en weet goed om te gaan met deadlines. Je hebt gevorderde kennis van bovenstaand genoemde kanalen en weet wat je moet doen om de prestaties te verbeteren. Daarnaast zoeken we iemand die zelfstandig en zeer accuraat werkt en de juiste prioriteiten stelt. Je communiceert mondeling en schriftelijk makkelijk en effectief met collega’s.

Je beschikt over een afgeronde marketing opleiding bij voorkeur HBO + én hebt minimaal 2 à 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring bij een online marketing bureau is een pré. Tevens heb je bewezen ervaring met SEO, SEA, Social Ads en overige producten uit de Google Suite. Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.

Wat kan je van ons verwachten?

Een fulltime functie (38 uur) binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden conform de Inretail CAO. De werklocatie is in Diemen aan de rand van het Diemerbos. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.