logo

Shopmanager Zeist

Fulltime / (36)

Shopmanager Zeist

Uren 36
Locatie Zeist
Website www.claudiastrater.com/
Contact

Voor onze winkel in Zeist zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste shopmanager (36 uur).

Over Claudia Sträter

Claudia Sträter is sinds 1970 een toonaangevend damesmodemerk dat internationale modetrends vertaalt naar een duidelijk herkenbaar handschrift; vrouwelijk en stijlvol, met een elegante belijning en oog voor detail. Vanuit het kantoor in Diemen worden onze collecties door een eigen team ontworpen, gepresenteerd en geëxporteerd. Claudia Sträter beschikt over een webshop, eigen brandstores in Nederland en leveren aan verkooppunten in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?

Met jouw uitstekende gevoel en passie voor mode ben je een inspirator voor anderen. Jij weet hoe je een team moet coachen en laten ontwikkelen. Als shopmanager bij Claudia Sträter ben je ambassadeur en hét gezicht van jouw winkel.
Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor een optimale winkelervaring voor onze klanten.
Je adviseert en assisteert de klant met het vinden van de juiste outfit. Je representeert onze branduitstraling en weet alles van de nieuwste modetrends.
Samen met je team bedenk je creatieve manieren om het klantenbestand uit te breiden en jouw winkel op de kaart te zetten.
Door goed te kijken naar ieders talent binnen jouw team zet je de juiste mensen op de juiste plek.
Je zorgt dat jouw team zich kan ontwikkelen zodat zij zich ontplooien tot sterke personal shoppers die sterk zijn in het geven van styling/fashion adviezen.

Om jouw team en winkel optimaal te laten presteren ben jij verantwoordelijk voor:
Team coaching; verkoop vaardigheden, styling gesprekstechnieken en optimale Sträter uitstraling van jouw team.
Het maken van een efficiënte planning, slim omgaan met de voorraad beheer.
Inspelen op lokale commerciële kansen.
Samen met je team een zo hoog mogelijke omzet behalen.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent communicatief sterk en klantgericht. Je representeert ons merk en je hebt een enthousiaste houding. Je bent collegiaal en flexibel ingesteld. Je bent gedreven en hebt zichtbaar plezier in je werk. Jij denkt altijd oplossingsgericht en bent goed in plannen en organiseren en kan buiten kaders denken. Jij houdt van alles wat met mode/styling te maken heeft. Daarnaast beschik je over werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent 36 uur per week beschikbaar.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende fulltime functie (36 uur) als shopmanager binnen een dynamisch en gezellig bedrijf met een open cultuur. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Inretail CAO. Je ontvangt een salaris passend bij jouw werkervaring en ook conform de Inretail CAO. Daarnaast is er een zeer aantrekkelijke personeelskorting.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.