logo

Stills fotograaf & beeldbewerker

Fulltime / (32-38)

Stills fotograaf & beeldbewerker

Uren 32-38
Locatie Diemen
Website www.claudiastrater.com
Contact

Claudia Sträter en Expresso zijn toonaangevende Nederlandse damesmode merken. Een dynamische onderneming met een prachtige eigen collectie, stijlvolle winkels verspreid over heel Nederland én een zeer sterk groeiende online positie. Absoluut gevoel voor styling en details? Heb je bewezen ervaring in stills fotografie en beeldbewerking én ben je een kei in plannen en coördineren? Dan ben jij wellicht de collega die we zoeken!

In deze functie ben je onderdeel van onze online afdeling, bestaande uit 10 medewerkers, waaronder de afdeling e-commerce, fotostudio & social media vallen. Je rapporteert aan de E-commerce Manager.

Over Claudia Sträter

Zowel Expresso als Claudia Sträter zijn al sinds jaar en dag een begrip in het Nederlandse damesmodebeeld. Ieder met een duidelijk eigen uitstraling en eigentijds karakter. Elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit staan voorop.

Vanuit het kantoor in Diemen wordt door ons enthousiaste team gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties. Bij ons staan kernwaarden als saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Beide merken beschikken over een webshop, eigen Brandstores in Nederland en leveren aan verkooppunten in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat de collecties op professionele wijze in beeld worden gebracht.  Je maakt daarbij gebruik van onze StyleShoots apparatuur, zoals de pop en de tafel. Je bent hierbij constant op zoek naar verbetering in zowel het proces, de snelheid als de kwaliteit van bewerking om kleuren zo goed mogelijk gelijk te maken aan “echt”, maar ook om relevante details nog beter uit te laten komen.

  • Je bent samen met jouw collega’s van de fotostudio verantwoordelijk voor de productfotografie; het maken van de foto’s en de bewerking hiervan. Alles conform onze brandstandaard.
  • Wanneer de stills gereed zijn voor gebruik, zorg je ervoor dat aan elke foto de juiste codering komt te hangen.
  • Plannen is een belangrijk onderdeel van de functie. In overleg met jouw collega’s van het fotostudio team en de E-Commerce Manager bepaal je de korte- en lange termijn planning.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je hebt bewezen affiniteit met mode en/of al eerdere werkervaring in deze branche opgedaan, bijvoorbeeld als visual merchandiser. Je hebt absoluut gevoel voor styling en details. Daarnaast zoeken we iemand die zelfstandig en zeer accuraat werkt en de juiste prioriteiten stelt. Je bent een kei in plannen en coördineren. Daarnaast ben je een hands-on type die houdt van aanpakken.

Photoshop is een makkie voor jou. Of het nu gaat om kleurcorrecties of re-sizen, hier draai jij je handen niet voor om. Als je kennis hebt van de StyleShoots apparatuur is dat een pré.  Tot slot heb je een opleiding op MBO+ / HBO niveau en enkele jaren werkervaring als fotograaf met een portfolio waar je trots op bent.

Wat kan je van ons verwachten?

Een part-of fulltime functie (32-38 uur) binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden conform de Inretail CAO. De werklocatie is in Diemen aan de rand van het Diemerbos. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Je werkt in een team met enthousiaste en gedreven collega’s en creëert samen de mooiste content. Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. We hebben een informele werkomgeving en een goede sfeer binnen ons team is erg belangrijk.

Herken je jezelf in dit profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren voor 31 maart 2023. Graag ontvangen wij je reactie per email, voorzien van motivatie en CV en indien mogelijk portfolio op vacatures@flexable.nu ter attentie van Natalie Raaijmakers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.