logo

Teamleider magazijn

Fulltime / (40)

Teamleider magazijn

Uren 40
Locatie Diemen
Website www.claudiastrater.com
Contact

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons fantastische team?

Over Claudia Sträter

EC Brands in Diemen is een dynamisch retailbedrijf met een passie voor onze damesmode merken Claudia Sträter, Expresso, Maura en Bulaggi. Bij ons draait het niet alleen om werken, maar ook om samenwerken met de leukste collega’s en jezelf blijven ontwikkelen in een vriendelijke en ondersteunende omgeving.

Als Teamleider Magazijn ben je onderdeel van onze logistieke afdeling, bestaande uit 6 tot 8 medewerkers in het piekseizoen Jij bent in staat het overzicht te houden en zorgt er voor samen met jouw collega Teamleider dat de logistieke processen in ons moderne magazijn soepel verlopen. Jij zorgt ervoor dat de collega’s in een prettige en veilige omgeving kunnen uitblinken.

Wat maakt ons bijzonder?

  • Je kunt rekenen op een warm welkom! We hechten waarde aan een vriendelijke, ondersteunende omgeving waarin iedereen kan floreren.
  • Je kunt rekenen op een goed salaris en daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding en een solide pensioenregeling, zodat je toekomst goed is gewaarborgd.
  • Wij vieren graag onze successen; elke laatste donderdag van de maand sluiten we de maand af met een gezellige borrel.
  • En natuurlijk onze geweldige collega’s; onze mensen zijn onze grootste trots. Je zal merken dat werken bij EC Brands betekent werken met de leukste collega’s!

Wat ga je doen?

Door ons enthousiaste team in Diemen wordt gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties van Claudia Sträter, Expresso, Maura en Bullagi. Het logistieke team is hierin een belangrijke schakel. Samen met jouw collega Teamleider stuur je de collega’s van het logistieke team aan en ben je verantwoordelijk voor de een soepele en efficiënte goederenstroom in ons moderne magazijn in Diemen.

Jouw taken bestaan uit:

  • Aansturen collega’s van het magazijn
  • Organisatie en planning van de taken in het magazijn
  • Maken van logistieke planningen
  • Herinrichten en verbeteren van de logistieke processen en het magazijn
  • Controleren van uitgaande orders
  • Laden en lossen van de goederen.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je hebt een voltooide opleiding op minimaal  MBO2-3, liefst in een logistieke richting. Je hebt al eerdere werkervaring opgedaan als teamleider magazijn. Je hebt een proactieve houding en werkt graag in teamverband. Daarnaast denk je oplossingsgericht en ben je een hands-on type die houdt van aanpakken en heb je ervaring in het aansturen van teams in de rol van meewerkend teamlid/voorman.

Je beschikt over goede mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal ook schriftelijk goed. Verder verwachten we dat je met de programma’s van Microsoft Office kunt werken; Word, Excel en Outlook. Wij werken met XPRT, het is een pré als je dat programma ook beheerst.

Wat kan je van ons verwachten?

Een fulltime functie (40 uur) binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden conform CAO. De werklocatie is in Diemen aan de rand van het Diemerbos. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. We hebben een informele werkomgeving en een goede sfeer binnen ons team is erg belangrijk.

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten en herken je jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet om te solliciteren. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Graag ontvangen wij vóór 31 oktober 2023 jouw reactie per email, voorzien van motivatie en CV op vacatures@flexable.nu ter attentie van Natalie Raaijmakers.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.