logo

Weekendhulp Utrecht

Parttime / (10-12)

Weekendhulp Utrecht

Uren 10-12
Locatie Utrecht
Website www.claudiastrater.com/
Contact

Voor onze winkel in Utrecht zijn wij op zoek naar een weekendhulp. Ben jij klantgericht, communicatief sterk en 10-12 uur in de week beschikbaar? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature!

Over Claudia Sträter

Claudia Sträter is sinds 1970 een toonaangevend damesmodemerk dat internationale modetrends vertaalt naar een duidelijk herkenbaar handschrift; vrouwelijk en stijlvol, met een elegante belijning en oog voor detail. Vanuit het kantoor in Diemen worden onze collecties door een eigen team ontworpen, gepresenteerd en geëxporteerd. Claudia Sträter beschikt over een webshop, eigen brandstores in Nederland en leveren aan verkooppunten in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?

Als weekendhulp ben je verantwoordelijk voor een optimale winkelervaring voor onze klanten. Je adviseert en assisteert de klant met het vinden van de juiste outfit. Je representeert onze branduitstraling en weet alles van de nieuwste modetrends. Met jouw proactieve instelling ben je altijd op zoek naar oplossingen en mogelijkheden.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent communicatief sterk en klantgericht. Je representeert ons merk en je hebt een enthousiaste houding. Je bent collegiaal en flexibel ingesteld. Daarnaast beschik je over werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent 10-12 uur per week beschikbaar.

Wat kan je van ons verwachten?

Een parttimefunctie (10-12 uur) binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden conform de inretail CAO. Je ontvangt een salaris passend bij jouw werkervaring, ook conform de Inretail CAO.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.