logo

Assistent shopmanager Deventer

Parttime / (in overleg)

Assistent shopmanager Deventer

Uren in overleg
Locatie Deventer
Website www.expresso.nl/
Contact

Ben jij opzoek naar een veelzijdige, inspirerende en uitdagende assistent shopmanagersfunctie waarin eigen initiatief, creativiteit en ondernemerschap wordt gewaardeerd en vind jij het leuk om in een dynamisch en gezellig team te werken? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature!

Over Expresso

Expresso is een Nederlands modemerk met een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Originaliteit en individualiteit staan bij ons voorop. Expresso levert elk jaar vier collecties die uit meerdere thema’s bestaan. Vanuit het kantoor in Diemen wordt door ons enthousiaste team gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties. Expresso beschikt over eigen Expresso Stores in Nederland en levert aan diverse verkooppunten.

Wat ga je doen?

Met jouw uitstekende gevoel en passie voor mode ben je een inspirator voor anderen. Jij weet hoe je een team moet coachen en laten ontwikkelen. Als assistent shopmanager bij Expresso ben je ambassadeur en hét gezicht van jouw winkel.

Als assistent shopmanager ben je mede verantwoordelijk voor een optimale winkelervaring voor onze klanten. Je adviseert en assisteert de klant met het vinden van de juiste outfit. Je representeert onze branduitstraling en weet alles van de nieuwste modetrends.
Samen met je team bedenk je creatieve manieren om het klantenbestand uit te breiden en jouw winkel op de kaart te zetten. Door goed te kijken naar ieders talent binnen jouw team zet je de juiste mensen op de juiste plek. Je zorgt dat jouw team zich kan ontwikkelen zodat zij zich ontplooien tot sterke personal shoppers die sterk zijn in het geven van styling/fashion adviezen.

Om jouw team en winkel optimaal te laten presteren ondersteun je de shopmanager en ben jij mede verantwoordelijk voor:
•Team coaching; verkoop vaardigheden, styling gesprekstechnieken en optimale Expresso uitstraling van jouw team;
•Het maken van een efficiënte planning, slim omgaan met de voorraad beheer;
•Inspelen op lokale commerciële kansen;
•Samen met je team een zo hoog mogelijke omzet behalen.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent communicatief sterk en klantgericht. Je representeert ons merk en je hebt een enthousiaste houding. Je bent gedreven en hebt zichtbaar plezier in je werk. Voor jouw team ben je een echte coach, een luisterend oor. De mens staat bij jou centraal, of dit nou jouw klanten zijn of je collega’s. Jij denkt altijd oplossingsgericht en bent goed in plannen en organiseren en kan buiten kaders denken. Jij houdt van alles wat met mode/styling te maken heeft.

Wat kan je van ons verwachten?

Een parttimefunctie (uren in overleg) binnen een dynamisch bedrijf.
– Nederlands modemerk
– Goede arbeidsvoorwaarden en salaris passend bij jouw ervaring en conform de inretail CAO
– Dynamieken en gezellige werksfeer
– Ambities worden serieus genomen
– Veelzijdige, inspirerende en uitdagende verkoopfunctie waarin eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.