logo

Grafisch Vormgever

Parttime / (32)

Grafisch Vormgever

Uren 32
Locatie Diemen
Ervaring Illustrator, Photoshop en Indesign
Website www.expresso.nl/
Contact

EC Brands, met haar merken Claudia Strater, Expresso, Maura en Bulaggi zoekt per direct een grafisch vormgever. Wij zijn gevestigd in Diemen en al jarenlang een toonaangevende speler in de mode-industrie. Bij ons draait het niet alleen om werken, maar ook om samenwerken met de leukste collega’s en jezelf blijven ontwikkelen in een prettige  en ondersteunende omgeving

Over Expresso

Wat maakt ons bijzonder?

Je kunt rekenen op een warm welkom! We hechten waarde aan een vriendelijke, ondersteunende omgeving waarin iedereen kan floreren.

Je kunt rekenen op een goed salaris en daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding en een solide pensioenregeling, zodat je toekomst goed is gewaarborgd.

Wij vieren graag onze successen; elke laatste donderdag van de maand sluiten we de maand af met een gezellige borrel.

En natuurlijk onze geweldige collega’s; onze mensen zijn onze grootste trots. Je zal merken dat werken bij EC Brands betekent werken met de leukste collega’s!

Wat ga je doen?

Door ons enthousiaste team in Diemen wordt gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties van Claudia Sträter, Expresso, Maura en Bulaggi.

Jij bent onderdeel van het brand en socialteam en ontwerpt grafische elementen die passen bij onze branding en campagnestrategieën. Je zorgt voor consistentie in de visuele stijl en merkidentiteit van de verschillende merken.

 

Jij verzorgt de ontwikkeling en uitvoering van grafische ontwerpen voor onderstaande communicatiekanalen. Daarbij ligt de focus op merkconsistentie gericht op onze doelgroep;

  • E-mail marketing
  • Social media uitingen
  • Advertenties
  • POS-materiaal
  • Magazines

Tot slot assisteer je bij het schrijven en vormgeven van pakkende teksten voor content captions, blogs, nieuwsbrieven en andere grafische content.

 

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Wij zoeken iemand die feeling met mode heeft. Jij bent in staat een commerciële vertaling te maken van onze collecties in een grafisch aantrekkelijke en consistente uitstraling. Jouw manier van werken kenmerkt zich door oog voor detail, kleur en compositie.

Je hebt minimaal een afgeronde grafische MBO4-opleiding en hebt een uitstekende kennis en beheersing van Adobe Creative Cloud. Tevens beschik je over een bewezen goede algemene- en technische kennis van het vakgebied (je kunt bestanden druk-klaar maken etc).

Je bent flexibel en een echte doorzetter. Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig en een echte teamspeler die verantwoordelijkheid neemt. De “get it done together” mentaliteit die binnen ons bedrijf bestaat past uitstekend bij jou.

Ook ben je proactief en stressbestendig; je kunt goed omgaan met strakke deadlines en last-minute opdrachten. In tijden van drukte houd jij het hoofd koel en ben je in staat het overzicht te houden en op meerdere “borden” te schakelen.

Je beheerst de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling uitstekend. Tot slot heb je een aantal jaar werkervaring als grafisch vormgever.

Wat kan je van ons verwachten?

Een parttime functie (32 uur) binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden conform CAO. De werklocatie is in Diemen aan de rand van het Diemerbos. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Wij verwachten dat je in de nabije omgeving van Diemen/Amsterdam woont.

 

Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. We hebben een informele werkomgeving en een goede sfeer binnen ons team is erg belangrijk.

 

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten en herken je jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet om te solliciteren. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

 

Graag ontvangen wij voor 7 juli 2024 jouw reactie per email, voorzien van motivatie en CV op vacatures@flexable.nu ter attentie van Natalie Raaijmakers.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.