logo

Shopmanager Doetinchem

Fulltime / (in overleg)

Shopmanager Doetinchem

Uren in overleg
Locatie Doetinchem
Website www.expresso.nl/
Contact

Voor onze nieuwe winkel zijn wij op zoek naar een shopmanager (aantal uren in overleg).

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, inspirerende en uitdagende verkoopfunctie waarin eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd en vind jij het leuk om in een dynamisch en gezellig team te werken? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature!

Over Expresso

Expresso is een Nederlands modemerk met een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Originaliteit en individualiteit staan bij ons voorop. Expresso levert elk jaar vier collecties die uit meerdere thema’s bestaan. Vanuit het kantoor in Diemen wordt door ons enthousiaste team gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties. Expresso beschikt over eigen Expresso Stores in Nederland en levert aan diverse verkooppunten.

Wat ga je doen?

Met jouw uitstekende gevoel en passie voor mode ben je een inspirator voor andere. Jij weet hoe je een team moet coachen en laten ontwikkelen. Als shopmanager bij Expresso ben je ambassadeur en hét gezicht van jouw winkel.

Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor een optimale winkelervaring voor onze klanten. Je adviseert en assisteert de klant met het vinden van de juiste outfit. Je representeert onze branduitstraling en weet alles van de nieuwste modetrends.
Samen met je team bedenk je creatieve manieren om het klantenbestand uit te breiden en jouw winkel op de kaart te zetten. Door goed te kijken naar ieders talent binnen jouw team zet je de juiste mensen op de juiste plek. Je zorgt dat jouw team zich kan ontwikkelen zodat zij zich ontplooien tot sterke personal shoppers die sterk zijn in het geven van styling/fashion adviezen.

Om jouw team en winkel optimaal te laten presteren ben jij verantwoordelijk voor:
•Team coaching; verkoop vaardigheden, styling gesprekstechnieken en optimale Expresso uitstraling van jouw team;
•Het maken van een efficiënte planning, slim omgaan met de voorraad beheer;
•Inspelen op lokale commerciële kansen;
•Samen met je team een zo hoog mogelijke omzet behalen.

Je zal starten in de tijdelijke outlet en deze omgebouwd zien worden tot een nieuwe Expresso winkel.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent communicatief sterk en klantgericht. Je representeert ons merk en je hebt een enthousiaste houding. Je bent gedreven en hebt zichtbaar plezier in je werk. Voor jouw team ben je een echte coach, een luisterend oor. De mens staat bij jou centraal, of dit nou jouw klanten zijn of je collega’s. Jij denkt altijd oplossingsgericht en bent goed in plannen en organiseren en kan buiten kaders denken. Jij houdt van alles wat met mode/styling te maken heeft.
Daarnaast ben je sales gedreven en ondernemerschap zit in jouw bloed. Daarbij ben jij altijd op zoek naar commerciële kansen. Tot slot heb je aantoonbare werkervaring als manager in een soortgelijke functie binnen de retail branche (mode/beauty).

Wat kan je van ons verwachten?

-Een uitdagende fulltime functie als shopmanager binnen een dynamisch en gezellig bedrijf met een open cultuur;

-Arbeidsvoorwaarden conform de Inretail CAO;

-Salaris passend bij jouw werkervaring en ook conform de Inretail CAO;

-Een storemanager bonus en een zeer aantrekkelijke personeelskorting;

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.