logo

Verkoopmedewerker Bataviastad

Parttime / (in overleg)

Verkoopmedewerker Bataviastad

Uren in overleg
Locatie Lelystad
Website www.expresso.nl/
Contact

Ben jij opzoek naar een veelzijdige, inspirerende en uitdagende verkoopfunctie waarin eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd en vind jij het leuk om in een dynamisch en gezellig team te werken? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature!

Over Expresso

Expresso is een Nederlands modemerk met een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Originaliteit en individualiteit staan bij ons voorop. Expresso levert elk jaar vier collecties die uit meerdere thema’s bestaan. Vanuit het kantoor in Diemen wordt door ons enthousiaste team gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties. Expresso beschikt over eigen Expresso Stores in Nederland en levert aan diverse verkooppunten.

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor een optimale winkelervaring voor onze klanten. Je adviseert en assisteert de klant met het vinden van de juiste outfit. Je representeert onze branduitstraling en weet alles van de nieuwste modetrends. Met jouw proactieve instelling ben je altijd op zoek naar oplossingen en mogelijkheden.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent communicatief sterk en klantgericht. Je representeert ons merk en je hebt een enthousiaste houding. Je bent collegiaal en flexibel ingesteld. Daarnaast beschik je over werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat kan je van ons verwachten?

Een parttimefunctie (uren in overleg) binnen een dynamisch bedrijf.
– Nederlands modemerk
– Goede arbeidsvoorwaarden en salaris passend bij jouw ervaring en conform de inretail CAO
– Dynamieken en gezellige werksfeer
– Ambities worden serieus genomen
– Veelzijdige, inspirerende en uitdagende verkoopfunctie waarin eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.