logo

Parttime medewerk(st)er Meerssen

Parttime / (Uren in overleg)

Parttime medewerk(st)er Meerssen

Uren Uren in overleg
Locatie Meerssen
Website www.michellemichel.nl
Contact

Wij zijn opzoek naar een leuke, enthousiaste en flexibele collega voor onze winkel in Meerssen

Over Michelle & Michel

Als verkoopmedewerk(st)er bij Michelle & Michel kom je te werken in een gezellig team en is er zicht op een vast contract. Het betreft een parttime of fulltime functie waarbij de uren in overleg bespreekbaar zijn. Graag verzoeken wij flexibel beschikbaar te zijn en ervaring in de mode is een pré.

Wij bieden een ruim assortiment dames- en herenmode, waaronder merken zoals PME Legend, State of Art, Gardeur, Expresso, Tommy Hilfiger en Opus.

Bij ons staan de kernwaarden saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Daarnaast streven wij naar ultieme klantenservice en een prettige werksfeer.

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerk(st)er bij Michelle & Michel ben jij het visitekaartje van de winkel. Je voorziet onze klanten van goed kledingadvies en zorg jij ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet. Je bent klantgericht en denkt in oplossingen. Jij kunt klanten een beleving meegeven; zodat klanten niet alleen met een mooie set de winkel verlaten, maar ook met veel plezier terugkomen.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

•Modebewust en representatief
•Zelfstandig en proactief
•Flexibel inzetbaar
•Sociaal

Wat kan je van ons verwachten?

Werken als verkoopmedewerk(st)er bij Michelle & Michel betekent een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf. Binnen deze veilige werkplek is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast krijg je:
•Een passend salaris dat boven de INretail CAO ligt
•Personeelskorting waarmee jij bij al onze winkels voordelig kan winkelen
•Reiskostenvergoeding

Wij verwachten dat je in de omgeving woont van je werklocatie. Samen met jouw enthousiaste en gedreven collega’s ga je voor successen en die worden ook gezellig met elkaar gevierd. Regelmatig worden er ook wedstrijden bedacht waarmee de winnaars mooie prijzen kunnen verdienen of kunnen sparen voor een leuk teamuitje!

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.