logo

Commercieel Administratief Bediende

Parttime / (20-24)

Commercieel Administratief Bediende

Uren 20-24
Locatie Lennik
Website
Contact

G-Concessions is al meer dan 20 jaar verantwoordelijk voor de exploitatie van 70 brandcorners in België. Vanuit ons  uiterst centraal gelegen kantoor in Lennik bieden ondersteuning aan onze collega’s op de winkelvloer van INNO, zowel op commercieel, administratief als HR gebied

Over Naura

G-Concessions is al meer dan 20 jaar verantwoordelijk voor de exploitatie van 70 brandcorners in België. Wij helpen mode merken hun presentatie en verkoop te optimaliseren binnen de INNO winkels in België. Merken die gebruik maken van onze service zijn o.a. Claudia Sträter, Expresso, Olsen en Gardeur.

G-Concessions is onderdeel van de Naura Group, een solide modebedrijf met meer dan 1.200 medewerkers in België en Nederland.

Vanuit ons uiterst centraal gelegen kantoor in Lennik bieden wij met een klein gedreven team ondersteuning aan onze 70 collega’s op de winkelvloer van INNO, zowel op commercieel, administratief als HR gebied. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een part-time Commercieel Administratief Bediende.

Heb je een klantvriendelijke glimlach met een passie voor mode? Ben je iemand die gemakkelijk communiceert en overzicht houdt in het werk? Zoek je bovendien een afwisselende job die uitstekend te combineren is met privé, dan past deze job helemaal bij jou

Wat ga je doen?

In deze functie verzorg je de ondersteuning op commercieel en administratief gebied ten behoeve van het runnen van onze brandcorners. Je ondersteunt de organisatie en de uitvoering van de acties.

Je bent aanspreekpunt voor de collega’s op de winkelvloer, zij kunnen bij jou terecht voor vragen over prijslijsten, voorraden, planningen en acties.

Daarnaast vervul je voor de webshop van Expresso.be de rol van klantenservice in België. Ook handel je de retours van de online webshop af.

Alles bij elkaar een zeer afwisselende job, waarbij jij de onmisbare backbone van het team bent!

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent zowel mondeling als schriftelijk vlot in Nederlands en Frans. Je bent administratief sterk en kan goed overweg met het maken van analyses en scorecards in Excel. Bovendien heb je een commerciële mindset.

Je bent nauwkeurig en punctueel in je werkzaamheden. Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig en een echte teamspeler, die op zijn tijd ook houdt van alleen te werken.

Wat kan je van ons verwachten?

Een afwisselende parttime functie (20-24 uur) met indien gewenst flexibele werkuren waardoor werk en privé perfect te combineren valt. Wij bieden jou een marktconform loon afhankelijk van je ervaring, aangevuld met extra legale voordelen. Je ontvangt tevens maaltijdcheques en ecocheques.

De werklocatie is in Lennik (Eizeringen). Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. We hebben een informele werkomgeving en een goede sfeer binnen ons team is erg belangrijk.

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten en herken je jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet om te solliciteren. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Graag ontvangen wij voor 15 juni 2024 jouw reactie per email, voorzien van motivatie en CV op vacatures@flexable.nu ter attentie van Natalie Raaijmakers.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.