logo

Financial Controller

Fulltime / (38)

Financial Controller

Uren 38
Locatie Delft
Website www.werkenbijnauragroep.nl
Contact

De Naura Groep groeit en blijft groeien, wat met zich meebrengt dat ook het Finance team in beweging blijft. Wil jij werken binnen een organisatie waar iedereen ertoe doet, eigen initiatief centraal staat en we je uitdagen om altijd het beste voor onze klanten eruit te halen?

Wij zoeken een Financial Controller die het team van Naura Groep op het kantoor in Delft komt versterken. Je bent toe aan een tweede of derde stap in je finance carrière. Het aangaan van uitdagingen, het nemen van verantwoordelijkheid, een gevoel voor financiële systemen en gestructureerd en zelfstandig werken zijn jou op het lijf geschreven. Je bent proactief ingesteld en weet jouw verhaal op een prettige, overtuigende manier voor het voetlicht te brengen.

Over Naura

Van Uffelen Mode, Expresso, Claudia Sträter: elk merk als onderdeel van Naura Groep is uniek. Werken bij de Naura Groep betekent dat je onderdeel bent van en team van meer dan 1.000 collega’s werkzaam in Nederland en België, verdeeld over onze kantoren in Delft, Diemen, Gorinchem en Emmer-Compascuum en meer dan 100 winkels.

Wij streven een cultuur na waar iedereen zich betrokken voelt. Een organisatie waar iedereen in vertrouwen zijn of haar werk kan doen, waar iedereen gelijke mogelijkheden krijgt en eigen initiatief hoog in het vaandel staat. Binnen onze werkomgeving heerst een platte organisatiestructuur waarin wij met korte lijnen communiceren.

Wat ga je doen?

Je bent als Financial Controller verantwoordelijk voor de financiële beheersing van het bedrijf waaronder de oplevering van periodieke rapportages van de bedrijfsresultaten aan de organisatie. Je bent werkzaam in het team van business controllers en assistent financial controllers en je rapporteert aan de Manager Finance & Control. Je fungeert als financiële en fiscale steun van het team. Tevens heb je ook direct contact met de Financieel Directeur en Algemeen Directeur.

Je bent gewend op meerdere borden gelijk te schakelen, creatief maar organisatorisch ook sterk. Tot jouw takenpakket hoort:
• Eindverantwoordelijk voor de maandafsluiting, inclusief verzorgen van een consolidatieproces.
• Eindverantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekeningen van de vennootschappen.
• Medeverantwoordelijk voor het opstellen van het jaarlijks budget, evenals de periodieke monitoring.
• Liquiditeitsmanagement.
• Verder ontwikkelen van de AO/IB binnen de organisatie, waaronder de financieel-administratieve processen en rapportages.
• Het verzorgen/voorbereiden van belastingaangiften en CBS.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je hebt minimaal HEAO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld BE of Accountancy, ruime financieel-administratieve ervaring in een sterk en modern geautomatiseerde omgeving en kennis van administratieve organisaties. Wij verwachten uitstekende vaardigheden van Excel, een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal, kennis van Navision is een pré. Je bent woonachtig in Zuid Holland.

Wat kan je van ons verwachten?

Een interessante functie (fulltime 38 uur) binnen een dynamisch bedrijf met een informele werksfeer, een enthousiast en gemotiveerd team van collega’s en goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Retail non-food.

Wij bieden veel zelfstandigheid en vrijheid in de uitvoering van de functie voor iemand die dingen wil aanpakken, vormgeven en verantwoordelijkheid wil nemen op een niveau en met een breedte die je in een bedrijf van deze omvang niet zou verwachten.

Herken je jezelf terug in dit profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Graag ontvangen wij je reactie per email, voorzien van motivatie op vacatures@flexable.nu ter attentie van Natalie Raaijmakers.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.