logo

HR & Payroll Bediende

Parttime / (20-24)

HR & Payroll Bediende

Uren 20-24
Locatie Lennik
Website
Contact

G-Concessions is al meer dan 20 jaar verantwoordelijk voor de exploitatie van 70 brandcorners in België. Wij helpen mode merken hun presentatie en verkoop te optimaliseren binnen de INNO winkels in België.

Over Naura

G-Concessions is al meer dan 20 jaar verantwoordelijk voor de exploitatie van 70 brandcorners in België. Wij helpen mode merken hun presentatie en verkoop te optimaliseren binnen de INNO winkels in België. Merken die gebruik maken van onze service zijn o.a. Claudia Sträter, Expresso, Olsen en Gardeur.

G-Concessions is onderdeel van de Naura Group, een solide modebedrijf met meer dan 1.200 medewerkers in België en Nederland.

Vanuit ons uiterst centraal gelegen kantoor in Lennik bieden wij met een klein gedreven team ondersteuning aan onze 70 collega’s op de winkelvloer van INNO, zowel op commercieel, administratief als HR gebied.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een part-time HR en Payroll Bediende.

Ben jij gedreven en beschik je over gedegen HR en payroll kennis en ervaring? Ben je iemand die gemakkelijk communiceert en overzicht houdt in het werk? Zoek je bovendien een verantwoordelijke job die uitstekend te combineren is met privé, dan past deze job helemaal bij jou!

Wat ga je doen?

In deze job heb je de verantwoordelijkheid om diverse HR-processen en procedures te verzorgen om een optimaal personeelsbeheer te garanderen in overeenstemming met de sociaalrechtelijke regelgeving.

Je verzorgt de maandelijkse loonadministratie voor alle medewerkers in samenwerking met het Sociaal Secretariaat.

Je verzorgt de personeelsadministratie, zoals het bijhouden en controleren van afwezigheden, verwerken van sociale documenten en bijhouden verlofdagen. Hiertoe behoort ook het beheer van maaltijd- en ecocheques.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je hebt een gedegen kennis van HR-processen en actuele sociale wetgeving en hebt liefst enkele jaren werkervaring op dit gebied. Verder ben je bedreven in Excel.

Je bent discreet en punctueel in je werkzaamheden. Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig en een echte teamspeler, die op zijn tijd ook houdt van alleen te werken.

Tot slot ben je oplossingsgericht en ga je georganiseerd te werk.

Wat kan je van ons verwachten?

Een afwisselende parttime functie (20-24 uur) met indien gewenst flexibele werkuren waardoor werk en privé perfect te combineren valt. Wij bieden jou een marktconform loon afhankelijk van je ervaring, aangevuld met extra legale voordelen. Je ontvangt tevens maaltijdcheques en ecocheques.

De werklocatie is in Lennik (Eizeringen). Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. We hebben een informele werkomgeving en een goede sfeer binnen ons team is erg belangrijk.

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten en herken je jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet om te solliciteren. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Graag ontvangen wij voor 15 juni 2024 jouw reactie per email, voorzien van motivatie en CV op vacatures@flexable.nu ter attentie van Natalie Raaijmakers.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.