logo

Stage social media

Stage / (34-38)

Stage social media

Uren 34-38
Locatie Diemen
Website www.nauragroep.nl
Contact

Claudia Sträter en Expresso zijn toonaangevende Nederlandse damesmode merken. Een dynamische onderneming met een prachtige eigen collectie, stijlvolle winkels verspreid over heel Nederland én een zeer sterk groeiende online positie.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, creatieve stage? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Je zult bij ons alles leren over social-media en content creatie.

Over Naura

Zowel Expresso als Claudia Sträter zijn al sinds jaar en dag een begrip in het Nederlandse damesmodebeeld. Ieder met een duidelijk eigen uitstraling en eigentijds karakter. Elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit staan voorop.

Vanuit het kantoor in Diemen wordt door ons enthousiaste team gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties. Bij ons staan kernwaarden als saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Beide merken beschikken over een webshop, eigen Brandstores in Nederland en leveren aan verkooppunten in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?

  • Jij gaat aan de slag voor onze sociale kanalen van Claudia Sträter en Expresso Fashion.
  • Samen met onze Social Media Coördinator zal je brainstormen voor nieuwe concepten voor onze Instagram, Facebook, Tiktok en Linked in.
  • Stories en posts bedenken en uitwerken wordt jouw dagelijkse bezigheid.
  • Naast het grafisch ontwerpen ben je vaak te vinden in de fotostudio of ga jij samen op pad met onze Social Media Coördinator om leuke nieuwe content te schieten.
  • Je bent in staat om de juiste touch te geven aan de content in programma’s als Indesign en Photoshop. Zowel door de juiste keuze van beeld als in woord door jouw writing skills.
  • Wanneer nodig, ben jij bereid onze collega’s in de fotostudio te helpen met het bewerken van productfoto’s. Alles conform onze brandstandaard en wanneer de stills gereed zijn voor gebruik, zorg je ervoor dat aan elke foto de juiste codering komt te hangen.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent een creatieve duizendpoot en je hebt absoluut gevoel voor styling en details. Je kunt goed overweg met Adobe programma’s. Daarnaast zoeken we iemand die zelfstandig en zeer accuraat werkt en de juiste prioriteiten stelt. Je bent een hands-on type die houdt van aanpakken.

Tot slot heb je een opleiding op MBO+ / HBO niveau in de richting van mode of grafisch design. Bovenal heb je interesse in social media, fotografie en/of grafisch vormgeving.

Wat kan je van ons verwachten?

Een interessante en veelzijdige stageplaats voor 34-38 uur per week voor een periode van 4 tot 6 maanden binnen een dynamisch bedrijf met een passende stagevergoeding.

De werklocatie is in Diemen aan de rand van het Diemerbos. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Je werkt in een team met enthousiaste en gedreven collega’s en creëert samen de mooiste content. Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren over jouw toekomstig vakgebied, in een informele werksfeer met fijne collega’s Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid, een goede sfeer binnen ons team is erg belangrijk.

Interesse?
Graag ontvangen wij je reactie per email, voorzien van motivatie en CV en indien mogelijk portfolio op stempelaar@ecbrands.nl ter attentie van Sabine Tempelaar.

 

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.