logo

Assistent bedrijfsleider Breda

Fulltime / (32-38)

Assistent bedrijfsleider Breda

Uren 32-38
Locatie Breda
Website www.vanuffelenmode.nl
Contact

Als Assistent bedrijfsleider ondersteun jij de bedrijfsleider en motiveer jij je collega’s. Samen met jouw team zorg jij voor een prettige en aantrekkelijke winkelomgeving. Je bent commercieel en verricht een actieve bijdrage in de verkoop.

Over Van Uffelen

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Breda en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wij zijn op zoek naar een collega om ons team te versterken! Het betreft een fulltime functie voor 32-38 uur per week als assistent bedrijfsleider.

Van Uffelen is al meer dan 70 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Wat begon met één winkel in het centrum van Delft, is uitgegroeid tot een modeketen met meer dan 50 vestigingen verspreid door heel Nederland.

Wij bieden een ruim assortiment dames- en herenmode, waaronder merken zoals PME Legend, State of Art, Gardeur, Expresso, Tommy Hilfiger en Opus. Daarnaast verkopen enkele Van Uffelen winkels ook kinderkleding en uiteraard is de webshop niet meer weg te denken uit ons bedrijf.

Bij ons staan de kernwaarden saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Daarnaast streven wij naar ultieme klantenservice en een prettige werksfeer.

Wat ga je doen?

Als assistent bedrijfsleider bij Van Uffelen voorzie je onze klanten van goed kledingadvies en zorg jij ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet. Je bent klantgericht en denkt in oplossingen. Jij kunt klanten een beleving meegeven; zodat klanten niet alleen met een mooie set de winkel verlaten, maar ook met veel plezier terugkomen. Daarnaast ondersteun jij de bedrijfsleider en wil je graag de omzetdoelen halen. Je helpt met administratieve werkzaamheden en motiveert collega’s. Ook vervang je bij afwezigheid de bedrijfsleider en bied je ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Jij bent:

 • Modebewust en representatief
 • Communicatief sterk
 • Commercieel ingesteld
 • Resultaat- en doelgericht
 • Gestructureerd en zelfstandig
 • Klantgericht
 • Ervaren als verkoopmedewerker in de modebranche

Daarnaast ben jij een goede vervanger bij de afwezigheid van de bedrijfsleider.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken als assistent bedrijfsleider bij Van Uffelen betekent een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf. Binnen deze veilige werkplek is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast krijg je:

 • Een passend salaris dat boven de INretail cao ligt
 • Personeelskorting waarmee jij binnen onze winkels voordelig kan winkelen
 • 24 vakantiedagen op basis van 38 uur
 • Reiskostenvergoeding
 • Een goede pensioensregeling

Wij verwachten dat je in de omgeving woont van je werklocatie. Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven team dat samen voor successen gaat en dat ook graag gezellig met elkaar viert. Regelmatig worden er voor de winkels van Van Uffelen wedstrijden bedacht waarmee de winnaars mooie prijzen kunnen verdienen of kunnen sparen voor een leuk teamuitje!

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.