logo

Bedrijfsleider Utrecht Leidsche Rijn

Fulltime / (34-38)

Bedrijfsleider Utrecht Leidsche Rijn

Uren 34-38
Locatie Utrecht Leidsche Rijn
Website www.vanuffelenmode.nl
Contact

Als bedrijfsleider begeleid en coach je het winkelteam in Utrecht. Samen met jouw team zorg jij voor een prettige en aantrekkelijke winkelomgeving. Je bent commercieel en verricht een actieve bijdrage in de verkoop. Jij bent de belangrijkste schakel voor het succes van de winkel.

Over Van Uffelen

Onze winkel in Utrecht is gevestigd in winkelcentrum Leidsche Rijn en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Van Uffelen is al meer dan 70 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Wat begon met één winkel in het centrum van Delft, is uitgegroeid tot een modeketen met meer dan 50 vestigingen verspreid door heel Nederland.

Wij bieden een ruim assortiment dames- en herenmode, waaronder merken zoals PME Legend, State of Art, Gardeur, Expresso, Tommy Hilfiger en Opus. Daarnaast verkopen enkele Van Uffelen winkels ook kinderkleding en uiteraard is de webshop niet meer weg te denken uit ons bedrijf.

Bij ons staan de kernwaarden saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Daarnaast streven wij naar ultieme klantenservice en een prettige werksfeer.

 

Wat ga je doen?

Als bedrijfsleider draag jij de verantwoordelijkheid voor het winkelteam en voor de dagelijkse gang van zaken. Jij bent de belangrijkste schakel voor het succes van de winkel!

 • Je begeleidt en coacht jouw team. Hierbij weet je een inspirerend werkklimaat te creëren, waardoor medewerkers tot goede resultaten komen en zich optimaal ontwikkelen;
 • Je bent commercieel en verricht een actieve bijdrage in de verkoop. Je hebt klantgerichtheid hoog in het vaandel staan;
 • Je zorgt voor een prettige en aantrekkelijke winkelomgeving. Je bewaakt de commerciële presentatie van het assortiment, waarbij zowel de mode als de acties optimaal gepresenteerd worden;
 • Je verzorgt administratieve processen van de winkel zoals voorraadbeheer;
 • Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte personeelsplanning en kostenbeheersing van de winkel.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Jij bent:

 • Modebewust en representatief
 • Communicatief sterk
 • Commercieel ingesteld
 • Resultaat- en doelgericht
 • Gestructureerd en zelfstandig
 • Klantgericht

Daarnaast heb jij minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de mode of in de detailhandel of je hebt dit niveau behaald door aantoonbare werkervaring. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de modebranche en je beheerst de Nederlandse taal goed. Je bent in staat om zeer zelfstandig te opereren en jouw ondernemende mentaliteit draagt bij aan het succes van Van Uffelen!

Wat kan je van ons verwachten?

Werken als bedrijfsleider bij Van Uffelen betekent een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf. Binnen deze veilige werkplek is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast krijg je:

 • Een passend salaris inclusief bonusregeling die boven de INretail CAO ligt
 • Personeelskorting waarmee jij binnen onze winkels voordelig kan winkelen
 • 24 vakantiedagen op basis van 38 uur
 • Reiskostenvergoeding
 • Een goede pensioensregeling

Wij verwachten dat je in de omgeving woont van je werklocatie. Bovendien ben je enthousiast om samen met jouw gedreven team te werken aan successen van de winkel en dit vervolgens gezellig met elkaar te vieren! Ook worden er regelmatig voor de winkels van Van Uffelen wedstrijden bedacht waarmee de winnaars mooie prijzen kunnen verdienen of kunnen sparen voor een leuk teamuitje!

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.