logo

E-commerce stage

Stage / (32 uur)

E-commerce stage

Uren 32 uur
Locatie Delft
Website www.vanuffelenmode.nl
Contact

Jij bent een enthousiaste HBO/WO-student en op zoek naar een commerciële werkstage op het gebied van online marketing en CRM van minimaal 4 maanden. Wil je altijd al weten wat er achter de schermen van een webshop gebeurt? Lees snel verder over deze stage in Delft!

Over Van Uffelen

Van Uffelen is al meer dan 70 jaar een begrip in dames- en herenmode. Bij ons staan kernwaarden als saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Daarnaast streven wij naar ultieme klantenservice en een prettige werksfeer. Naast dames- en herenmode beschikken een aantal van onze filialen ook over een modieus assortiment aan kinderkleding. Uiteraard is onze webshop ook niet meer weg te denken uit de organisatie.

Tijdens je stage ben je onderdeel van het E-commerce team bestaande uit 5 marketeers en contentspecialisten. Je ondersteunt de marketeers onder andere bij het opzetten, evalueren en optimaliseren van Google ads, Facebook, Instagram en emailmarketing. Daarnaast zul je de copywriters helpen met het schrijven en optimaliseren van de teksten op de website.

Wat ga je doen?

 • Bijdragen aan het doorvertalen van de marketingacties naar de advertentiekanalen (oa Google, Facebook, Instagram), de nieuwsbrieven en het daadwerkelijk opzetten van deze campagnes.
 • Het maken van rapportages / evaluaties van campagnes en vooral het doorvertalen naar concrete optimalisaties in de kanalen;
 • Selecties maken voor en het opstellen van e-mails die elke dag verstuurd worden naar onze trouwe klantenbestand;
 • Opstellen, uitvoeren en evalueren van AB-testen binnen de kanalen en op de website om onze klantbeleving nog beter te maken.
 • Schrijven en optimaliseren van teksten, zodat we optimaal vindbaar zijn in o.a. Google.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

 • Je communiceert makkelijk en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Minimaal HBO- werk- en denkniveau;
 • Je bent proactief, eigen inbreng/initiatieven worden aangemoedigd;
 • Je kunt goed omgaan met data, maar bent ook creatief;
 • Je bent een echte teamspeler en kan goed samenwerken.
 • Je bent minimaal 4 dagen (32 uur) per week beschikbaar om mee te werken bij Van Uffelen Mode.

Wat kan je van ons verwachten?

Een interessante en veelzijdige stageplaats voor 32-40 uur per week voor een periode van +/- 20 weken binnen een dynamisch bedrijf met een passende stagevergoeding. Je komt terecht in een enthousiast, gemotiveerd en jong team van collega’s met als werkplek een kantoor in het bruisende hartje van Delft (makkelijk met de trein te bereiken).

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als e-commerce/marketing stagiair(e)? Stuur dan jouw motivatie en C.V. naar sophie@vanuffelenmode.nl

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.