logo

Inkoper Heren

Fulltime / (32-38)

Inkoper Heren

Uren 32-38
Locatie Delft/Gorinchem
Website www.vanuffelenmode.nl
Contact

Ben jij een enthousiaste inkoper die altijd kansen ziet en makkelijk schakelt? Hou je van een afwisselende job waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief, dan ben jij misschien wel de ultieme toevoeging aan ons heren inkoop team.

Van Uffelen is de grootste Nederlandse multi-brand retailer in haar segment. Een dynamische onderneming met meer dan 50 winkels verspreid over heel Nederland en een sterke online positie.

Jij verzorgt samen met jouw collega’s de inkoop van het herenassortiment en zorgt zo voor de mooiste collectie voor onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de orderadministratie en ondersteun je ook je collega’s hierin. In deze functie ben je veel op pad, maar als je op kantoor bent is dat in het hartje van Delft of Gorinchem waar ook de collega’s van Marketing, Financiën, E-Commerce en Klantenservice zitten.

Over Van Uffelen

Van Uffelen is al meer dan 70 jaar een begrip in dames- en herenmode. Bij ons staan kernwaarden als teamspirit, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Daarnaast streven wij naar ultieme klantenservice en een prettige werksfeer.

Wat begon met één winkel in het centrum van Delft, is uitgegroeid tot een modeketen met meer dan 50 vestigingen verspreid door heel Nederland. Vanuit onze winkels, samen met onze kantoren in Delft, Emmen, Emmer Compascuum en Gorinchem voorzien wij al meer dan 70 jaar onze klanten van een ruim aanbod dames-, heren- en kinderkleding.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de herenmode collecties bij Van Uffelen. Samen met jouw collega’s van het inkoopteam stel je het inkoopplan- en budget op en heb je veel contact met de merken/leveranciers waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je bent trendgevoelig en weet dit toe te passen in commerciële collecties. Door jouw bewezen werkervaring en gedegen vakkennis draai je je hand hier natuurlijk niet voor om!

  • Je bent cijfermatig sterk en analyseert de verkopen (collectie analyses) gedurende het seizoen voor nieuwe orders en/of afprijzingen.
  • Je hebt wekelijks contact met de winkels, leveranciers en collega’s van marketing en VM voor de optimalisatie van verkoopkansen. Ook bezoek je in dit kader regelmatig onze winkels.
  • Tevens is belangrijk onderdeel van deze functie het ordermanagement dat hoort bij de inkoop; je bent verantwoordelijk voor een correcte orderadministratie en ook ben je de continue schakel hierin tussen de verschillende afdelingen binnen Van Uffelen.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent een echte doorzetter en neemt graag initiatief, je gaat zelfstandig te werk en doet er alles aan om zaken goed geregeld te krijgen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit met mode hebt en bewezen kennis van de (herenmode) markt en retail. Verder ben je een kei in plannen en organiseren. Je bent communicatief sterk , flexibel en ook met probleemoplossend vermogen zit het bij jou wel goed.

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld de Maere, Amfi, TMO) en minimaal 2 -3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie in retail bij voorkeur binnen de herenmode.  Je bent bekend met de gangbare software pakketten en hebt bij voorkeur kennis van XPRT. Tot slot beheers je niet alleen de Nederlandse taal maar ook red jij je goed in het Engels.

Wat kan je van ons verwachten?

kunt rekenen op een warm welkom! We hechten waarde aan een ondersteunende omgeving waarin iedereen kan floreren.

Een interessante functie voor 32-38 uur per week, binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO INretail.

Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Onze successen laten we zeker niet ongemerkt voorbij gaan. We hebben een informele werkomgeving en een goede sfeer binnen ons team is erg belangrijk. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team van collega’s dat graag voor elkaar klaarstaat.

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten en herken je jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet om te solliciteren. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Graag ontvangen wij voor 30 juni 2024 jouw reactie per email, voorzien van motivatie en CV op vacatures@flexable.nu ter attentie van Natalie Raaijmakers.

 

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.