logo

Parttime verkoopmedewerk(st)er Leerdam

Parttime / (24)

Parttime verkoopmedewerk(st)er Leerdam

Uren 24
Locatie Leerdam
Website www.vanuffelenmode.nl
Contact

Wij zijn per direct op zoek naar een leuke, enthousiaste en flexibele collega voor onze winkel in Leerdam.

Over Van Uffelen

Van Uffelen Leerdam is gevestigd in het centrum wat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto. Onze winkel is recent volledig verbouwd én heropend; wij hebben maar liefst drie verdiepingen! Wij zijn op zoek naar een collega om ons te versterken op de damesafdeling voor ongeveer 24 uur per week.

Van Uffelen is al meer dan 70 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Wat begon met één winkel in het centrum van Delft, is uitgegroeid tot een modeketen met meer dan 40 vestigingen verspreid door heel Nederland.

Wij bieden een ruim assortiment dames- en herenmode, waaronder merken zoals PME Legend, State of Art, Gardeur, Expresso, Tommy Hilfiger en Opus. Daarnaast verkopen enkele Van Uffelen winkels ook kinderkleding en uiteraard is de webshop niet meer weg te denken uit ons bedrijf.

Bij ons staan de kernwaarden saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Daarnaast streven wij naar ultieme klantenservice en een prettige werksfeer.

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerk(st)er bij Van Uffelen ben jij het visitekaartje van de winkel. Je voorziet onze klanten van goed kledingadvies en zorg jij ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet. Je bent klantgericht en denkt in oplossingen. Jij kunt klanten een beleving meegeven; zodat klanten niet alleen met een mooie set de winkel verlaten, maar ook met veel plezier terugkomen.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

• Modebewust en representatief
• Zelfstandig en proactief
• Flexibel inzetbaar
• Sociaal

Daarnaast verwachten wij dat je in de omgeving woont van je werklocatie.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken als verkoopmedewerk(st)er bij Van Uffelen betekent een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf. Binnen deze veilige werkplek is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast krijg je:
• Een passend salaris dat boven de INretail CAO ligt
• Personeelskorting waarmee jij bij al onze winkels voordelig kan winkelen
• Reiskostenvergoeding

Samen met jouw enthousiaste en gedreven collega’s ga je voor successen en die worden ook gezellig met elkaar gevierd. Regelmatig worden er voor de winkels van Van Uffelen wedstrijden bedacht waarmee de winnaars mooie prijzen kunnen verdienen of kunnen sparen voor een leuk teamuitje!

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.