logo

Teamleider Administratie

Fulltime / (32-38)

Teamleider Administratie

Uren 32-38
Locatie Emmen
Website www.vanuffelenmode.nl
Contact

Een dynamische onderneming met bijna 100 winkels verspreid over heel Nederlands en een sterke online positie. Naura Groep (Van Uffelen, Expresso en Claudia Sträter) is toonaangevend in de moderetail. Ben jij de hands-on Teamleider Administratie die zorgt dat de administratieve processen soepel verlopen? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die verder met ons mee willen groeien. Voor onze administratieve afdeling in Emmen zijn we op zoek naar versterking. Jouw rol is die van meewerkend teamleider, waarin je actief bezig bent met het voeren van de administratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing en het bijbehorende workflow management van het administratieve team, dat bestaat uit 3-4 personen.

Jouw werkplek is op ons kantoor in het hartje van Emmen boven één van onze prachtige Van Uffelen winkels. Het centrum van Emmen is goed bereikbaar met het OV en per auto, onbetaald parkeren is op loopafstand.

Over Van Uffelen

Van Uffelen is al meer dan 70 jaar een begrip in dames- en herenmode en een sterk groeiend en stabiel modebedrijf. In de Van Uffelen multibrand kledingwinkels en de webshop wordt dames- en herenmode verkocht. In een aantal winkels wordt ook kinderkleding verkocht.

Sinds 2020 heeft de Naura Groep ook de damesmerken Claudia Sträter en Expresso toegevoegd. Beide merken hebben ieder meer dan 20 eigen winkels en een mooie webshop. Zowel Expresso als Claudia Sträter zijn al sinds jaar en dag een begrip in het Nederlandse damesmodebeeld. Ieder met een duidelijk eigen uitstraling en eigentijds karakter. Zeer recent is ook het tassenmerk Bulaggi aan boord gekomen. Zij leveren aan geheel Europa en via een eigen webshop.

Alle merken zijn als onderdeel van Naura Groep uniek, maar in het hele bedrijf streven wij een cultuur na waar iedereen zich betrokken voelt. Een organisatie waar iedereen in vertrouwen zijn of haar werk kan doen en eigen initiatief hoog in het vaandel staat. Binnen onze werkomgeving heerst een platte organisatiestructuur waarin wij met korte lijnen communiceren.

Wat ga je doen?

Als Teamleider Administratie heb je een veelzijdige functie. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en werkverdeling van jouw team. Daarnaast werk je zelf mee in de uitvoering van de administratie. Samen met jouw collega’s zorg je voor:

  • Het beheer van de basisadministratie crediteuren.
  • Het verwerken van facturen inclusief het benodigde contact met onze leveranciers.
  • De voorbereiding van de wekelijkse betaalbatches inclusief de verzending van de benodigde borderellen / betaaloverzichten.
  • De dagelijkse verwerking van bankafschriften.
  • Daarnaast verzorg je ook het opstellen en indienen van aangiften omzetbelasting van de verschillende bedrijven.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent proactief in het nemen van verantwoordelijkheid. Gestructureerd en zelfstandig werken zijn jou op het lijf geschreven. Je weet jouw verhaal op een prettige, overtuigende manier voor het voetlicht te brengen en hebt het liefst enkele jaren bewezen leidinggevende ervaring. Je communiceert mondeling en schriftelijk makkelijk en effectief met collega’s.

Daarnaast heb je een afgeronde MBO opleiding in administratieve/boekhoudkundige richting en 5 jaar+ werkervaring. Het liefst heb je ervaring bij een onderneming van deze omgang en kennis van de administratieve organisatie. Wij verwachten uitstekende vaardigheden van Excel. Kennis van Navision is een pré.

Wat kan je van ons verwachten?

Een interessante functie binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden conform de Inretail CAO. De werklocatie is in Emmen. Wij verwachten dat je in de omgeving woont.

Je werkt in een klein team met gedreven collega’s en staat ook in verbinding met collega’s op onze andere kantoren in het land. Tevens proef je iedere dag de dynamiek van de winkel en heb je ook met deze collega’s contact. Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. We hebben een informele werkomgeving en een goede sfeer binnen ons team is erg belangrijk.

Reageren
Herken je jezelf in dit profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren voor 20 november 2023. Graag ontvangen wij je reactie per email, voorzien van motivatie en CV ter attentie van Natalie Raaijmakers.

 

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.