logo

Teamleider Marketing Communicatie

Parttime / (32)

Teamleider Marketing Communicatie

Uren 32
Locatie Delft
Website www.vanuffelenmode.nl
Contact

Naura Groep (Van Uffelen, Claudia Sträter en Expresso) is toonaangevend in de moderetail. Een dynamische onderneming met winkels verspreid over heel Nederland en een zeer sterk groeiende online positie. Ben jij een enthousiast en hands-on persoon met organisatie talent? Dan ben jij wellicht de Teamleider Marketing Communicatie die wij zoeken!

Over Van Uffelen

Van Uffelen Mode, Expresso, Claudia Sträter: elk merk als onderdeel van Naura Groep is uniek.

Van Uffelen is al meer dan 70 jaar een begrip in dames- en herenmode. Naast dames- en herenmode beschikken een aantal van onze filialen ook over een modieus assortiment aan kinderkleding. Uiteraard is onze webshop ook niet meer weg te denken uit de organisatie.

Zowel Expresso als Claudia Sträter zijn al sinds jaar en dag een begrip in het Nederlandse damesmodebeeld. Ieder met een duidelijk eigen uitstraling en eigentijds karakter. Elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit staan voorop. Ons enthousiaste team werkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties. Beide merken beschikken over een webshop, eigen brandstores in Nederland en leveren aan verkooppunten in binnen- en buitenland.

Bij de Naura Groep streven wij een cultuur na waar iedereen zich betrokken voelt. Een organisatie waar iedereen in vertrouwen zijn of haar werk kan doen, waar iedereen gelijke mogelijkheden krijgt en eigen initiatief hoog in het vaandel staat. Binnen onze werkomgeving heerst een platte organisatiestructuur waarin wij met korte lijnen communiceren.

Wat ga je doen?

Je stuurt het marketingteam aan en coördineert de werkplanning van de diverse disciplines op basis van de marketingkalender van Van Uffelen, Expresso en Claudia Sträter. Daarnaast beheer jij de aanvragen vanuit de rest van de organisatie en zorg je voor de werkverdeling in je team. Samen zorgen jullie ervoor dat de uitstraling van de materialen in onze winkels, advertenties en online er altijd verzorgd en conform de huisstijl uitzien.

  • Je bent uitvoerend betrokken bij diverse marketingprojecten zoals bijvoorbeeld het opzetten & uitvoeren van evenementen, sponsoravonden
  • Briefen en begeleiden t.b.v. uitvoering fotoshoots zowel naar interne collega’s of externe partners.
  • Bewaken en door ontwikkelen van de CRM activiteiten.
  • Je bent in staat om creatieve partners te briefen en de uitvoering te bewaken om zo commerciële ideeën om te laten zetten naar concrete content.
  • Je bewaakt budgetten en uitgaven en voert onderhandelingen met diverse partners omtrent afspraken, offertes en opleveringen.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke projectmanagement functie en beschikt daardoor over een flinke dosis praktische kennis en ervaring. Je bent commercieel ingesteld, hebt smaakgevoel (creatief), maar ook oog voor detail. Daarnaast ben je in staat om meerdere activiteiten tegelijkertijd te managen en gedij je goed in een dynamische omgeving met korte lijnen en ben je gewend om met deadlines te werken.

Verder ben je communicatief vaardig en in staat om diverse stakeholders te managen dan wel te updaten omtrent uitdagingen en keuzes.  Je bent snel van begrip, proactief en hands-on met de bereidheid om verantwoordelijkheden op je te nemen. Je hebt ervaring met CRM tools om de juiste segmentatie toe te passen bij diverse adresselecties.

Je bent bekend met de mogelijkheden van Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator. Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend (in woord en geschrift).

Wat kan je van ons verwachten?

Een interessante veelzijdige functie voor 32 uur per week binnen een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden conform de Inretail CAO. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team van collega’s, die graag voor elkaar klaarstaan. Jouw werkplek is op ons kantoor in het hartje van het bruisende Delft.

Herken je jezelf in dit profiel en ben jij eventueel per direct beschikbaar, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Graag ontvangen wij je reactie per email, voorzien van motivatie en CV op vacatures@flexable.nu ter attentie van Natalie Raaijmakers.

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.