logo

Weekendhulp / Vakantiekracht Arnhem

Parttime / (In overleg)

Weekendhulp / Vakantiekracht Arnhem

Uren In overleg
Locatie Arnhem
Website www.vanuffelenmode.nl
Contact

Wij zijn per direct op zoek naar een leuke, enthousiaste en flexibele collega voor onze winkel in Arnhem.

Over Van Uffelen

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Arnhem en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wij zijn op zoek naar een collega om ons team te versterken! Het betreft een parttime functie voor in de weekenden en tijdens de vakanties. Hierbij zijn de uren in overleg bespreekbaar.

Van Uffelen is al meer dan 70 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Wat begon met één winkel in het centrum van Delft, is uitgegroeid tot een modeketen met meer dan 50 vestigingen verspreid door heel Nederland.

Wij bieden een ruim assortiment dames- en herenmode, waaronder merken zoals PME Legend, State of Art, Gardeur, Expresso, Tommy Hilfiger en Opus. Daarnaast verkopen enkele Van Uffelen winkels ook kinderkleding en uiteraard is de webshop niet meer weg te denken uit ons bedrijf.

Bij ons staan de kernwaarden saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Daarnaast streven wij naar ultieme klantenservice en een prettige werksfeer.

 

Wat ga je doen?

Tijdens de weekenden is het druk in de winkelstraten. Als weekendhulp bij Van Uffelen ben je daarom onmisbaar! Je voorziet onze klanten van goed kledingadvies en jij zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet. Je bent klantgericht en denkt in oplossingen. Jij kunt klanten een beleving meegeven; zodat klanten niet alleen met een mooie set de winkel verlaten, maar ook met veel plezier terugkomen.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Jij bent:

  • Modebewust en representaties
  • Zelfstandig en proactief
  • Flexibel inzetbaar
  • Sociaal

Daarnaast verwachten wij dat je in de omgeving van je werklocatie woont.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken als weekendhulp bij Van Uffelen betekent een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf. Studeer je nog? Dan is dit ook goed te combineren met jouw studie. Binnen deze veilige werkplek is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast krijg je:

  • Salaris conform de INretail cao
  • Personeelskorting waarmee jij bij al onze winkels voordelig kan winkelen
  • Reiskostenvergoeding

Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven team dat samen voor successen gaat en dat ook graag gezellig met elkaar viert. Regelmatig worden er voor de winkels van Van Uffelen wedstrijden bedacht waarmee de winnaars mooie prijzen kunnen verdienen of kunnen sparen voor een leuk teamuitje!

Upload uw CV of een ander relevant bestand ( bestandstype: doc,docx,pdf ). Max. bestandsgrootte: 128 MB.


Je kunt solliciteren op deze en andere banen met behulp van je online cv. Klik op onderstaande link om je online cv in te dienen en je sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.