Over Bulaggi

Op 30 mei 1969 werd BULAGGI opgericht, het bedrijf werd gestart vanuit een bescheiden flat in Hilversum en groeide de afgelopen 50 jaar uit tot het mooie Europese bedrijf dat ze vandaag is. Bulaggi maakt sinds 1 juli 2023 onderdeel uit van de Naura Group en is een Nederlands tassenmerk.

Bulaggi wil alle unieke kenmerken van een vrouw vieren met een perfect passende tas. In een tijd waarin een outfit niet alleen een look is maar onderdeel van je identiteit, vinden wij het belangrijk dat dit bereikbaar is. BULAGGI begrijpt wat vrouwen willen en biedt een reeks betaalbare, on-trend, vegan tassen van hoge kwaliteit met rijke extra’s voor iedere gelegenheid: Desire within reach.

Collectie
Onze collectie tassen worden gekenmerkt door de perfecte balans tussen functionaliteit en design. Luxe extra’s en veel detail zorgen voor een ongekend rijke uitstraling van iedere tas, ook wel het karakteristieke ‘BULAGGI-gevoel’ genoemd.

Onze tassen zijn vrij van dierlijke materialen. Als modemerk zijn wij ons bewust van onze rol in de mode industrie. Door het gebruik van hoogwaardig PU zijn de tassen geschikt voor langdurig en veelvuldig gebruik. Dit maakt de tassen tot een logische optie voor de consument die graag bewust kiest. De modische en tijdloze designs dragen daar aan bij.