Over Van Uffelen

Van Uffelen maakt deel uit van de Naura Groep en staat al bijna 80 jaar voor u klaar. In 1945 startte de heer van Uffelen zijn eerste dames- en herenmodezaak in hartje Delft. Nu zitten de Van Uffelen winkels verspreid door heel het land! Op dit moment hebben wij drie kantoren en beschikken wij over meer dan 50 Van Uffelen winkels
vanuffelen

Onze winkels
Van Uffelen beschikt over ruim 50 winkels, verspreid over het hele land. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment dames- en herenkleding. Daarnaast verkopen we in enkele winkels ook kinderkleding. Dit zijn de vestigingen in Emmen, Gorinchem, Hengelo, Nijmegen, Rijswijk, Utrecht, en Veenendaal. Onze enthousiaste collega’s staan elke dagen klaar voor onze klanten om hen te voorzien van persoonlijk stijladvies en de beste service.

Waar wij voor staan

Van Uffelen is er voor alle mannen, vrouwen en kinderen die modebewust door het leven willen gaan. In onze winkels verkopen wij een ruim assortiment A-merken en een grote collectie van onze private labels. Daarmee zijn wij de grootste multi-brand retailer binnen ons segment in Nederland.

Wij staan elke dag voor onze klanten klaar. Of ze nou op zoek zijn naar één specifiek item, een complete outfit of een trouwpak, we helpen graag. Ook met vragen over welke stijlen, kleuren en maten het beste bij klanten passen kunnen klanten bij ons terecht.’

Naast de ruim 50 winkels welke verspreid zitten over heel Nederland beschikt van Uffelen over een snel groeiende webshop, www.vanuffelenmode.nl.

Onze partners
Met onze vele partners gaan wij lokaal en nationaal de verbinding aan. Zo kleedt Van Uffelen diverse sportteams zoals ADO Den Haag, Vitesse, PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en het damesteam van PSV. Naast de samenwerking met bovenstaande voetbalclubs kleden wij ook het personeel van de TT Assen en Project1 welke actief is binnen de DTM autoraces.

Het team
Vanuit onze kantoren in Delft, Emmen en Gorinchem wordt door onze enthousiaste collega’s gewerkt om alle processen voor de klant zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd een ruim en afwisselend aanbod dames-, heren- en kinderkleding aan te bieden. 

Een greep uit onze merken