Over ons

Vertrouwen, transparantie en saamhorigheid. Een greep uit onze idealen, de leidraad in ons werk en het hart binnen onze organisatie. Gewaardeerd door eenieder ongeacht functie, werklocatie en merk.

De Naura Groep is een sterk groeiende en stabiele retail specialist welke actief is binnen de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Binnen 15 jaar zijn wij door o.a. diverse overnames van bestaande bedrijven uitgegroeid van 9 naar 100 winkels en werken er bij ons meer dan 1000 fanatieke medewerkers die elke dag klaar staan voor onze klanten.

Van Uffelen Mode, Expresso, Claudia Sträter, Maura Amsterdam, Friends Jeans, Bulaggi bags, Van der Kam mode en G-Concessions: elk merk als onderdeel van Naura Groep is uniek. Binnen onze werkomgeving heerst er een platte organisatiestructuur waarin wij met korte lijnen communiceren en de veiligheid van onze collega’s waarborgen. Werken bij de Naura Groep betekent dat je onderdeel bent van een team van meer dan 1000 collega’s met uiteenlopende ervaringen en vaardigheden, werkzaam in Nederland en België.

Onze Kernwaarden

Vertrouwen, harmonie, betrokkenheid, transparantie en eigen initiatief.

Wij streven een cultuur na waar iedereen zich betrokken voelt. Daar hoort een transparante en harmonieuze organisatie bij; een organisatie waar iedereen in vertrouwen zijn of haar werk kan doen, waar iedereen gelijke mogelijkheden krijgt en eigen initiatief hoog in het vaandel staat, en waar iedereen zich gerespecteerd, betrokken en gewaardeerd voelt.

We vinden het belangrijk dat jij weet wie jouw collega’s zijn. Of dat nu dichtbij is, zoals in de winkel waarin je werkt, wat verder weg, of de ondersteunende collega’s op kantoor. Iedereen werkt in dezelfde “Wereld van de Naura Groep” en het is prettig als je weet waar je elkaar kan vinden.