Welkom bij Claudia Sträter

Claudia Sträter maakt sinds september 2020 onderdeel uit van de Naura Groep en is een toonaangevend Nederlands damesmodemerk opgericht in 1970 dat internationale modetrends vertaalt naar een duidelijk herkenbaar handschrift; vrouwelijk en stijlvol, met een elegante belijning en oog voor detail. Elk seizoen brengt Claudia Sträter verschillende modethema’s binnen een doordachte collectie die uitnodigt om te mixen & matchen. Functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop.

Visie
Claudia Sträter wil de kracht en gedrevenheid van vrouwen ondersteunen en versterken. We weten hoe belangrijk het is voor vrouwen om er goed uit te zien, want daar zijn we al ruim 50 jaar mee bezig. Onze kleding onderstreept de persoonlijkheid en biedt voldoende speelruimte voor de individuele interpretatie. Met een outfit van Claudia Sträter voelen vrouwen zich krachtig en mooi. Met onze kleding worden vrouwen EMPOWERED BY Claudia Sträter.

Merkidentiteit
Sinds 1970 ontwikkelt Claudia Sträter een eerlijke en tot in details afgewerkte kledingcollectie van hoge kwaliteit, ontworpen door talentvolle Nederlandse ontwerpers. De collecties zijn altijd vrouwelijk en elegant geproduceerd in tijdloze designs van duurzame kwaliteit.

Vanuit het kantoor in Diemen worden onze collecties door een eigen team ontworpen, gepresenteerd en geëxporteerd. Puur Nederlands design dus. Geroemd worden de elegante stijl, uitstekende pasvorm, aandacht voor details en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze kenmerken zijn steeds terug te vinden in alle collecties en in alle items. Van het pak-met-personality en de no-effort-jurk tot de altijd-goed-jas.

Claudia Sträter heeft 25 eigen winkels verspreid door Nederland en een eigen webshop www.claudiastrater.com. Naast onze eigen winkels is de collectie verkrijgbaar in 60 verkooppunten in Nederland en België, zo vind je onze collectie met een shop in shop concept bij De Bijenkorf en in de Belgische Inno. En is de collectie te verkrijgen bij webshops en winkels van derden zoals o.a. de Wehkamp.