Over Expresso

Expresso maakt sinds september 2020 onderdeel uit van de Naura Group. Dit Nederlandse modemerk opgericht in 1984 is een modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Niet verwonderlijk, want zowel onze oprichtster als ruim 70% van ons team is vrouw.
expresso

Wie beter dan vrouwen weten hoe mode een vrouw mooier kan maken. We vinden het belangrijk dat een vrouw zich mooi voelt in onze kleding. Mooi van buiten én mooi van binnen. Daarom zetten wij ons in voor mens en milieu.
Expresso maakt daar waar mogelijk gebruik van biologisch katoen en milieuvriendelijkere stoffen. Met onze collecties willen we onze klant helpen om haar sterkste punten te accentueren en haar zwakkere punten geraffineerd te verbloemen. De collecties beschikken over een uitstekende pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit staan voorop.

Collectie
Expresso levert elk jaar vier collecties uit die uit meerdere thema’s bestaan. Elk thema heeft opvallende style-items, maar ook goede basics en bijbehorende accessoires. Onze eigentijdse ontwerpen benadrukken vrouwelijkheid en karakter. Bij Expresso kan de klant haar formele, maar wel toegankelijke, pak kopen, zowel als haar party outfit; we bieden mode voor elk draagmoment.

In de collectie staat comfort centraal. Dit zien we terug in de materiaalkeuze die altijd mee beweegt met het lichaam. Of ze nu een uur in een meeting zit, of op de fiets springt met dezelfde outfit. Ook de fit van de kleding is een belangrijke pijler binnen het behalen van het comfort; Omdat we geen concessies aan de pasvorm doen, maken we kleding die prettig en goed zit. Want alleen dan kan zij zich goed voelen. De fit van onze collecties helpen haar om haar sterkste punten te accentueren.

Het team
Vanuit het kantoor in Diemen wordt door ons enthousiaste team gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties.
Expresso beschikt over 20 eigen brandstores in Nederland en een eigen webshop www.expresso.nl. Daarnaast is de collectie verkrijgbaar in webshops en winkels van derde zoals; De Bijenkorf, Wehkamp en Zalando.