Over Van der Kam

Van der Kam maakt sinds september 2023 deel uit van de Naura Groep en staat al meer dan 160 jaar voor u klaar. In 1865 startte de heer van der Kam als kleermaker Van der Kam Mode op. Door hard werken en vakmanschap, werd er al snel een vaste klantenkring opgebouwd.

Van der Kam

Onze Winkels

Van der Kam heeft winkels in Heerenveen en Leeuwarden en beschikt over een ruim assortiment dames,-, en herenmode. Met merken als o.a. Tommy Hilfiger, Boss, Gant, Opus en Geisha hebben wij voor iedere gelegenheid de perfecte outfit. Onze enthousiaste collega’s staan elke dag klaar voor onze klanten om hen te voorzien van persoonlijk stijladvies en de beste service.

Onze Visie

Van der Kam maakt sinds september 2023 onderdeel van de Naura Groep en is een toonaangevende Nederlandse retailer dat werd opgericht in 1865. In 160 jaar heeft Van der Kam een prachtige naam opgebouwd als stabiel en betrouwbaar bedrijf.

Door de jaren heen is het assortiment en de winkel met zijn tijd meegegaan. Wat nog wel hetzelfde is gebleven is de service en de kwaliteit. Het assortiment in onze winkels bestaat uit de betere merken, in het midden en hoge segment. Omdat wij overtuigd zijn van onze service en artikelen, bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht er iets niet naar wens zijn met de aankoop, mogen de artikelen altijd geruild of geretourneerd worden.

Sinds 2014 beschikt Van der Kam over een webshop waar een groot deel van haar collectie te koop is. Vanuit haar winkels in Leeuwarden en Heerenveen wordt dagelijks door enthousiaste collega’s gewerkt om klanten van de perfecte outfit te voorzien.